Welcome to the Forum

Join in-depth discussions of SFI news, products, programs, and more with your fellow SFI affiliates. Brainstorm and share tips and ideas. Start new threads. Get your questions answered 24/7, become a Forum Guru, and more!

3x SUPPORT
Biljana P.

Croatia

E365 Runner Up
 
Posts: 226 | Followers: 75 | Joined SFI: Feb 10, 2017

22 posts
436 views

Dugo ali dostizno!? in Southern Europe #Leadership #Sponsor #Team Building

23 days ago

Draga moja koleginice Monika ti si zaslužila da budeš lider jer svojim radom zalaganjem i svojim uspjehom si to sama uspjela i od srca tii čestitam na BTL i želim ti puno uspjeha u daljem radu jel si to i zaslužila.Sretna Nova godina svima!!

15 posts
351 views

I prođe godina in Southern Europe

about 1 month ago

Draga moja prijateljice sretna 1 godišnjica rada i još puno ljepih i uspješnih godina zajedno

41 posts
992 views

Da li imate podršku porodice za rad u SFI ? in Southern Europe

about 1 month ago

22 mjeseca radim u kompaniji SFI i od samog početka mog rada meni je moj suprug najveća podrška u ovom poslu i uvijek me u svemu podržava tako i u ovom poslu i nikada nije bio protiv da radim ovaj posao,naprotiv on je sam predlozio da potražim neki online posao i od početka me u svemu podržava,a što se tiče ostalih neki podržavaju a neki i ne ali meni je bitno i nije me briga što drugi misle,jel ja radim posao koji volim i dovoljno mi je što je moj suprug moja najveća podrška.Svima vama želim puno uspjeha u radu kao i tebi koleginice!!

55 posts
3604 views

Celebrating 21st year! in Team Building #Marketing #Sales #Team Building

about 1 month ago

Happy 20th anniversary of Sfi Company and our President Mr. Geriu and a lot of success in further work !!

8 posts
215 views

Rewaldical tokeni za PSA ili PRM in Southern Europe #PSA #Rewardical

2 months ago

Draga koleginice Ljiljo moj savjet ti je da rewadicale čuvaš i skupljaš za vp ili tc ili bitcoin pošto je lutrija dobiti prm ili psa dati kupuju ili budu radni.Ja sam dobijala i to su sve ne radni niti ko ulaže ili nešto kupuje,tako da ti je to čista sreća da dobiješ radne PSA ili PRM.Ali nikada se ne zna sama o tome odluči a moje je iskustvo takvo!!!

39 posts
1613 views

Dve godine na poziciji Tim Lidera in Southern Europe #Leadership #Team Building #VersaPoints

3 months ago

Čestitam sponzoru od srca i ponosna sto sam u timu uspješnog lidera i sto je i meni prenio znanje svoje i još uvijek prenosi jel u našem poslu uvijek ima nesto novo. Želim Vam puno uspjeha u daljem radu😊

9 posts
502 views

Kompenzacioni plan - Objasnjenje i sema zarade in Southern Europe #Auto-Delivery #TCredits #VersaPoints

4 months ago

Odlično objašnjeno i hvala sponzoru na detaljnom objasnjenju

25 posts
1503 views

Mojih 100.000 VP - Velika, okrugla magicna brojka in Southern Europe #Rewardical #Team Building #VersaPoints

4 months ago

Uvijek treba vjerovati u sebe i svoj uspjeh,jel smo mi za sve što nam se dogodi sami zaslužni i bez našeg truda i upornosti nema ni rezultata.Ponosna sam što sam u timu i što ste mi VI sponzor i što ste svoje znanje u ovom poslu preneli svima nama i čestitam jubilej i da još puno slavimo zajedno!!

41 posts
3308 views

3 Years In SFI ! in Recognition #Leadership #Marketing #Team Building

4 months ago

Dear Beti, I want you to have a happy 3 years of work in the company and I wish you a lot of success in this business and we celebrate many other anniversaries. Thanks for the excellent webinar and help !!

17 posts
839 views

Moje greške i što sam naučila iz njih in Southern Europe #Getting Started #PSA #Team Building

5 months ago

Draga Barbara želim ti puno uspjeha u ovom poslu i puno radnih članova i vidim te kao odličnog lidera !!

19 posts
3027 views

One beautiful story in Miscellaneous

5 months ago

I am proud that I have a successful Upline and that all motivates us for this work and an example is that in this business can succeed who wants it and loves it !!!Much success in further work!!

37 posts
1967 views

POSAO ILI PRIJATELJSTVO ? in Southern Europe

5 months ago

Draga Snežo za mene je ovaj posao nešto što volim i želim da radim ali kroz ovaj posao sam upoznala i druge ljude koji su mi postali druga porodica tako i ti i baš sam sretna što smo u istom timu iako radimo ovaj posao možemo i dobro da komuniciramo i uvijek sam tu za pomoć prije svega bez obzira čiji smo tim i od koga iželim ti puno uspjeha

147 posts
6394 views

6 godina rada u SFI in Southern Europe

5 months ago

Sretna godišnjica i još puno sretnih i radnih godina u našoj kompaniji i hvala na webinarima koji nam puno pomažu u ovom poslu!!

6 posts
402 views

Mojih 18 mjeseci rada u kompaniji in Southern Europe #Marketing

5 months ago

10.2.2017-10.8.2018
18 mjeseci već mog rada od kuće u kompaniji koja je i nama koji nismo u mogućnosti da radimo od djece pružila mogućnost da i mi to ostvarimo i svaki mjesec redovito zarađujemo,a uvjek tu za svoju djecu i obitelj.Kao i u svakom poslu tako i ovaj posao mora da se radi da bi u njemu bili #USPJEŠNI.Svaki posao ima svojih uspona i padova,tako i ovaj.Kada dođemo u tu situaciju ne treba kriviti druge,nego se sam izboriti i vidjeti gdje smo pogrešili i ispraviti to i onda krenuti i boriti se da u tome uspijemo.JEL MI SMO SAMI ODGOVORNI ZA SVOJ USPJEH ILI NEUSPJEH!!!18 mj.radim ovaj posao koji radim sa srcem,voljom i kojeg volim i bez svog rada i truda ne bi bila tu gdje sam sada.MI AKO NEŠTO RADIMO TO MORA BITI SA VOLJOM I TRUDOM I MOTIVACIJOM,JEL TO ĆE BITI NAŠ USPJEH,AKO VJERUJEMO U SEBE I SVOJ RAD.Ja sam ponosna na sebe i svoj rad jel sam SVOJIM TRUDOM I ZALAGANJEM U OVOM POSLU USPJELA,a to ne bi uspjela da nisam vjerovala u sebe i svoj rad.Naravno to ne bi uspjela bez svog sponzora Sreten Spasic koji mi je bi od početka velika podrška i prenio svoje znanje meni i ZATO MU VELIKO HVALA,zahvala ide mojim uplinovima koji su tu uvijek bili za pomoć,grupama za pomoć i podršku i MOM TIMU a moja NAJVEĆA PODRŠKA U OVOM POSLU JE MOJ VOLJENI SUPRUG KOJI JE MOJA PODRŠKA OD SAMOG POČETKA MOGA RADA.Moj savjet za sve koji bi željeli uspjeti u ovome poslu je:VJERUJTE U SEBE I NIKADA NEMOJTE ODUSTATI KOD PRVOG PADA JEL USPONI I PADOVI NAS OJAČAJU I DAJU NAM MOTIVACIJU ZA DALJE!!!Sretno svima u ovom poslu!!

3 posts
269 views

Congratulations President in Southern Europe

6 months ago

Congratulations SFI president Gery Carson!

8 posts
566 views

Pravilno postvaljanje ciljeva in Southern Europe #Getting Started #Team Building #VersaPoints

6 months ago

Odličan post i u potpunosti se slažem sa svime što je napisano.Svi mi imamo svoje ciljeve i ako se potrudimo možemo ih ostvariti.Zato od sutra krećemo u nove radne pobjede!!!Nek nam je sretan i idući mjesec ko i ovaj!!

52 posts
4034 views

Danas mi je 3 godine rada u SFI in Southern Europe #Leadership #PSA #Team Building

7 months ago

Sretna godišnjica i još puno godina sa nama i hvala na pomoći u ovom poslu

31 posts
2427 views

Prvi put među prvih 10 u Top Enrollers in Southern Europe #Marketing

7 months ago

Evo i mene među prvih 10 Top Enrollersa i stigla nova značka koja mi puno znači.Sa ručnim oglašavanjem u tim je stiglo 41 član i baš sam ponosna što sam u tome uspjela.Naš posao je oglašavanje i gradnja tima jel tim je naša zarada.Kako si napravimo sami tako će nam biti u ovom poslu.Moj savjet svima OGLAŠAVAJTE SE JEL NEĆE ČLANOVI SAMI DOĆI!!Sretno svima!!

16 posts
1422 views

Moj magični broj 500 in Southern Europe #VersaPoints

7 months ago

Evo i moj magični broj 500.Baš sam ponosna na sebe i svoj rad i što sam postigla sve u tih 500 dana rada.Hvala svima na pomoći,mom timu i mom sponzoru Sreten Spasic koji mi je pomogao da u ovome uspijem i dođem dovde gdje sam sad,jel se svaki cilj može ostvariti ako se to i želi!!!ZATO NIKADA NE ODUSTAJTE KOD PRVE PREPREKE NEGO SE BORITE I IDITE DALJE,JEL NA KRAJU VI MOŽETE BITI POBJEDNIK !!!

291 posts
18224 views

Congratulations E365 Champion Jadranka Velickovic! in Recognition

7 months ago

I congratulate Jadranka and many other years with us and a lot of success in the future!

14 posts
1060 views

Malo hvale ?. in Southern Europe #Getting Started #Rewardical

7 months ago

Draga koleginice Monika ponosna sam što smo u istom timu i što sam te upoznala makar i vrtualno i ti si uporna i vredna i tvoj će se trud na kraju i nagraditi i 2 u svojoj klasi je odlično za 4 mjeseca svog rada.Čestitam ti tvoj jubilej i još mnogo jubileja da dočekamo zajedno!!!

17 posts
1772 views

10 razloga Zasto Treba Voleti SFI in Southern Europe #Getting Started #Leadership #Team Building

7 months ago

Odličan post kao i uvijek.I ja volim svoj posao u SFI i hvala kompaniji što je i nama mamama sa djecom omogućila da radimo ovaj posao od kuće i uvijek sa svojom djecom.
Zašto volim svoj posao?
1.Zato sto ga mogu raditi kada i koliko poželim.
2.Jedini šef u ovom poslu je moja vlastit volja za rad.
3.Svoj posao radim od kuće i uvijek sa svojom djecom
4.Mogu putovati a ne izgubiti ni jedan dan na poslu
5.Mogu ga obavljati bilo gdje da dođem samo mi je potrebna internet mreža,laptop,tablet ili android
6.U ovom poslu sam upoznala divne prijatelje i saradnike koji mi nisu samo prijatelji i saradnici nego sa njima djelim dobre i loše stvari i postali su mi druga obitelj.
I vi možete uživati i raditi ovaj posao. Neka Vam je svima sretan rad!!!

4 posts
760 views

VP in Croatia

7 months ago

Pozdrav Borise.Vp poeni se prebacuju do 8 u mjesecu i vidim da ste vi EA već tako da više ne možete prebacivati i vp poeni se samo jednom prebacuju i više ne .Znači mi imamo pravo prebaciti vp u idući mjesec samo jednom tako da vi to ne možete više.Ljep pozdrav i puno uspjeha u radu

21 posts
2099 views

Magicne brojke u SFI 2018 in Southern Europe #Team Building #VersaPoints

8 months ago

Čestitam sponzore na 800 dana u kompaniji i još puno uspješnih godina sa nama i ponosna što sam u timu!!

8 posts
855 views

Pomjena sponzora in Croatia #Team Building

8 months ago

Pozdrav Darko ako nemate dobar odnos sa sponzorom obratite se za pomoć vašem uplainu ili co sponzoru i oni će vam pomoći u ovom poslu isto i ne morate gasiti nalog.Puno uspjeha u radu vam želim