Welcome to the Forum

Join in-depth discussions of SFI news, products, programs, and more with your fellow SFI affiliates. Brainstorm and share tips and ideas. Start new threads. Get your questions answered 24/7, become a Forum Guru, and more!

3x SUPPORT
Biljana P.

Croatia

E365 Runner Up
 
Posts: 221 | Followers: 82 | Joined SFI: Feb 10, 2017

39 posts
793 views

Dve godine na poziciji Tim Lidera in Southern Europe #Leadership #Team Building #VersaPoints

4 days ago

Čestitam sponzoru od srca i ponosna sto sam u timu uspješnog lidera i sto je i meni prenio znanje svoje i još uvijek prenosi jel u našem poslu uvijek ima nesto novo. Želim Vam puno uspjeha u daljem radu😊

9 posts
248 views

Kompenzacioni plan - Objasnjenje i sema zarade in Southern Europe #Auto-Delivery #TCredits #VersaPoints

22 days ago

Odlično objašnjeno i hvala sponzoru na detaljnom objasnjenju

25 posts
1021 views

Mojih 100.000 VP - Velika, okrugla magicna brojka in Southern Europe #Rewardical #Team Building #VersaPoints

about 1 month ago

Uvijek treba vjerovati u sebe i svoj uspjeh,jel smo mi za sve što nam se dogodi sami zaslužni i bez našeg truda i upornosti nema ni rezultata.Ponosna sam što sam u timu i što ste mi VI sponzor i što ste svoje znanje u ovom poslu preneli svima nama i čestitam jubilej i da još puno slavimo zajedno!!

41 posts
1693 views

3 Years In SFI ! in Recognition #Leadership #Marketing #Team Building

about 1 month ago

Dear Beti, I want you to have a happy 3 years of work in the company and I wish you a lot of success in this business and we celebrate many other anniversaries. Thanks for the excellent webinar and help !!

17 posts
524 views

Moje greške i što sam naučila iz njih in Southern Europe #Getting Started #PSA #Team Building

about 1 month ago

Draga Barbara želim ti puno uspjeha u ovom poslu i puno radnih članova i vidim te kao odličnog lidera !!

19 posts
2152 views

One beautiful story in Miscellaneous

about 1 month ago

I am proud that I have a successful Upline and that all motivates us for this work and an example is that in this business can succeed who wants it and loves it !!!Much success in further work!!

37 posts
1268 views

POSAO ILI PRIJATELJSTVO ? in Southern Europe

about 1 month ago

Draga Snežo za mene je ovaj posao nešto što volim i želim da radim ali kroz ovaj posao sam upoznala i druge ljude koji su mi postali druga porodica tako i ti i baš sam sretna što smo u istom timu iako radimo ovaj posao možemo i dobro da komuniciramo i uvijek sam tu za pomoć prije svega bez obzira čiji smo tim i od koga iželim ti puno uspjeha

147 posts
3508 views

6 godina rada u SFI in Southern Europe

about 1 month ago

Sretna godišnjica i još puno sretnih i radnih godina u našoj kompaniji i hvala na webinarima koji nam puno pomažu u ovom poslu!!

6 posts
252 views

Mojih 18 mjeseci rada u kompaniji in Southern Europe #Marketing

2 months ago

10.2.2017-10.8.2018
18 mjeseci već mog rada od kuće u kompaniji koja je i nama koji nismo u mogućnosti da radimo od djece pružila mogućnost da i mi to ostvarimo i svaki mjesec redovito zarađujemo,a uvjek tu za svoju djecu i obitelj.Kao i u svakom poslu tako i ovaj posao mora da se radi da bi u njemu bili #USPJEŠNI.Svaki posao ima svojih uspona i padova,tako i ovaj.Kada dođemo u tu situaciju ne treba kriviti druge,nego se sam izboriti i vidjeti gdje smo pogrešili i ispraviti to i onda krenuti i boriti se da u tome uspijemo.JEL MI SMO SAMI ODGOVORNI ZA SVOJ USPJEH ILI NEUSPJEH!!!18 mj.radim ovaj posao koji radim sa srcem,voljom i kojeg volim i bez svog rada i truda ne bi bila tu gdje sam sada.MI AKO NEŠTO RADIMO TO MORA BITI SA VOLJOM I TRUDOM I MOTIVACIJOM,JEL TO ĆE BITI NAŠ USPJEH,AKO VJERUJEMO U SEBE I SVOJ RAD.Ja sam ponosna na sebe i svoj rad jel sam SVOJIM TRUDOM I ZALAGANJEM U OVOM POSLU USPJELA,a to ne bi uspjela da nisam vjerovala u sebe i svoj rad.Naravno to ne bi uspjela bez svog sponzora Sreten Spasic koji mi je bi od početka velika podrška i prenio svoje znanje meni i ZATO MU VELIKO HVALA,zahvala ide mojim uplinovima koji su tu uvijek bili za pomoć,grupama za pomoć i podršku i MOM TIMU a moja NAJVEĆA PODRŠKA U OVOM POSLU JE MOJ VOLJENI SUPRUG KOJI JE MOJA PODRŠKA OD SAMOG POČETKA MOGA RADA.Moj savjet za sve koji bi željeli uspjeti u ovome poslu je:VJERUJTE U SEBE I NIKADA NEMOJTE ODUSTATI KOD PRVOG PADA JEL USPONI I PADOVI NAS OJAČAJU I DAJU NAM MOTIVACIJU ZA DALJE!!!Sretno svima u ovom poslu!!

3 posts
200 views

Congratulations President in Southern Europe

3 months ago

Congratulations SFI president Gery Carson!

8 posts
388 views

Pravilno postvaljanje ciljeva in Southern Europe #Getting Started #Team Building #VersaPoints

3 months ago

Odličan post i u potpunosti se slažem sa svime što je napisano.Svi mi imamo svoje ciljeve i ako se potrudimo možemo ih ostvariti.Zato od sutra krećemo u nove radne pobjede!!!Nek nam je sretan i idući mjesec ko i ovaj!!

52 posts
2740 views

Danas mi je 3 godine rada u SFI in Southern Europe #Leadership #PSA #Team Building

3 months ago

Sretna godišnjica i još puno godina sa nama i hvala na pomoći u ovom poslu

31 posts
1646 views

Prvi put među prvih 10 u Top Enrollers in Southern Europe #Marketing

4 months ago

Evo i mene među prvih 10 Top Enrollersa i stigla nova značka koja mi puno znači.Sa ručnim oglašavanjem u tim je stiglo 41 član i baš sam ponosna što sam u tome uspjela.Naš posao je oglašavanje i gradnja tima jel tim je naša zarada.Kako si napravimo sami tako će nam biti u ovom poslu.Moj savjet svima OGLAŠAVAJTE SE JEL NEĆE ČLANOVI SAMI DOĆI!!Sretno svima!!

16 posts
963 views

Moj magični broj 500 in Southern Europe #VersaPoints

4 months ago

Evo i moj magični broj 500.Baš sam ponosna na sebe i svoj rad i što sam postigla sve u tih 500 dana rada.Hvala svima na pomoći,mom timu i mom sponzoru Sreten Spasic koji mi je pomogao da u ovome uspijem i dođem dovde gdje sam sad,jel se svaki cilj može ostvariti ako se to i želi!!!ZATO NIKADA NE ODUSTAJTE KOD PRVE PREPREKE NEGO SE BORITE I IDITE DALJE,JEL NA KRAJU VI MOŽETE BITI POBJEDNIK !!!

291 posts
12495 views

Congratulations E365 Champion Jadranka Velickovic! in Recognition

4 months ago

I congratulate Jadranka and many other years with us and a lot of success in the future!

14 posts
681 views

Malo hvale ?. in Southern Europe #Getting Started #Rewardical

4 months ago

Draga koleginice Monika ponosna sam što smo u istom timu i što sam te upoznala makar i vrtualno i ti si uporna i vredna i tvoj će se trud na kraju i nagraditi i 2 u svojoj klasi je odlično za 4 mjeseca svog rada.Čestitam ti tvoj jubilej i još mnogo jubileja da dočekamo zajedno!!!

17 posts
1350 views

10 razloga Zasto Treba Voleti SFI in Southern Europe #Getting Started #Leadership #Team Building

4 months ago

Odličan post kao i uvijek.I ja volim svoj posao u SFI i hvala kompaniji što je i nama mamama sa djecom omogućila da radimo ovaj posao od kuće i uvijek sa svojom djecom.
Zašto volim svoj posao?
1.Zato sto ga mogu raditi kada i koliko poželim.
2.Jedini šef u ovom poslu je moja vlastit volja za rad.
3.Svoj posao radim od kuće i uvijek sa svojom djecom
4.Mogu putovati a ne izgubiti ni jedan dan na poslu
5.Mogu ga obavljati bilo gdje da dođem samo mi je potrebna internet mreža,laptop,tablet ili android
6.U ovom poslu sam upoznala divne prijatelje i saradnike koji mi nisu samo prijatelji i saradnici nego sa njima djelim dobre i loše stvari i postali su mi druga obitelj.
I vi možete uživati i raditi ovaj posao. Neka Vam je svima sretan rad!!!

4 posts
598 views

VP in Croatia

4 months ago

Pozdrav Borise.Vp poeni se prebacuju do 8 u mjesecu i vidim da ste vi EA već tako da više ne možete prebacivati i vp poeni se samo jednom prebacuju i više ne .Znači mi imamo pravo prebaciti vp u idući mjesec samo jednom tako da vi to ne možete više.Ljep pozdrav i puno uspjeha u radu

21 posts
1533 views

Magicne brojke u SFI 2018 in Southern Europe #Team Building #VersaPoints

4 months ago

Čestitam sponzore na 800 dana u kompaniji i još puno uspješnih godina sa nama i ponosna što sam u timu!!

8 posts
593 views

Pomjena sponzora in Croatia #Team Building

4 months ago

Pozdrav Darko ako nemate dobar odnos sa sponzorom obratite se za pomoć vašem uplainu ili co sponzoru i oni će vam pomoći u ovom poslu isto i ne morate gasiti nalog.Puno uspjeha u radu vam želim

49 posts
2214 views

EA STATUS in Southern Europe #E365 #PSA #TCredits

5 months ago

Čestitam Biljo i samo napred!!

32 posts
1701 views

MOJA PRVA GODIŠNJICA RADA in Southern Europe #Team Building

5 months ago

Draga kolegice neka ti je sretna prva godišnjica u kompaniji i još mnogo uspješnih godina da provedemo zajedno.Vjeruj u sebe i uspjeh je zajamčen.Kada se najmanje nadaš doće ti radni članovi i želim ti da uskoro budeš lider.

85 posts
25977 views

Smart Start update in SFI News #Getting Started #Team Building

6 months ago

Thank you, Mr. Gery, for a detailed clarification of our new program for new and future members. It is explained step by step and it is immediately clear to our sponsors how to explain to a new member. Thank you!

6 posts
1031 views

Veca manja in Southern Europe

6 months ago

Bravo i još puno osvojenih tc i pobjeda na card kingu!!!